Manyetizmanın insanlara kazandırdıkları.
1 sayfadaki 1 sayfası
Manyetizmanın insanlara kazandırdıkları.
Peki bütün bunlar size ne kazandıracak? Kuşkusuz ki bir kar - zarar beklentisiyle bu çalışmalara başlamıyorsunuz... Bu yeteneklerinizi daha sonra insanlar arasında hava atma malzemesi olarak kullanmayacağınız da ortada... Siz sevgili SINIR ÖTESİ Okurlarının çok daha başka şeylerin peşinde olduklarından eminim... Bunu sizlere methiye olsun ya da size şirin gözükmek için söylemiyorum... Kitaplarımızı takip eden okurlarımızdan gelen tepkiler bizi bunu gösteriyor... Fakat gene de insan ister istemez düşünüyor: Peki ama bütün bunlar bana ne kazandıracak diye...
Parapsikolojik gelişimin sınırları içinde konuya yaklaşıldığında, manyetizmanın gerçekten de insana kazandırdığı bir takım artılar olduğu görülmüştür. Bunları birkaç maddeyle özetlemek istiyorum:
* Manyetik etki alanınız genişler. İnsanlar sizin yanınızda kendilerini rahatlamış ve huzurlu hissederler...
* Konuşma kabiliyetiniz artar. Toplum içinde çok daha rai hat ve düzgün konuşursunuz. Sözleriniz karşınızdaki insani; üzerinde etkili olur. Sözlerinize ve size çok rahat güvenirler.
* Hastalıklara yakalanma riskiniz minimum boyutlara iner
* Çevrenizdeki hastaları manyetik gücünüzle orantılı olmak üzere kısmen ya da tamamen iyileştirebilirsiniz...
vs...
Parapsikolojik gelişimin sınırları içinde konuya yaklaşıldığında, manyetizmanın gerçekten de insana kazandırdığı bir takım artılar olduğu görülmüştür. Bunları birkaç maddeyle özetlemek istiyorum:
* Manyetik etki alanınız genişler. İnsanlar sizin yanınızda kendilerini rahatlamış ve huzurlu hissederler...
* Konuşma kabiliyetiniz artar. Toplum içinde çok daha rai hat ve düzgün konuşursunuz. Sözleriniz karşınızdaki insani; üzerinde etkili olur. Sözlerinize ve size çok rahat güvenirler.
* Hastalıklara yakalanma riskiniz minimum boyutlara iner
* Çevrenizdeki hastaları manyetik gücünüzle orantılı olmak üzere kısmen ya da tamamen iyileştirebilirsiniz...
vs...
1 sayfadaki 1 sayfası